Olvasásműhely ebook

Készen állsz arra, hogy gyermeked szuperolvasóvá váljon?

Ismerősek ezek a nehézségek?

Gyermeked nem olvas elég jól, és ez kezdi befolyásolni az önbizalmát?

Ha gyermeked nehezen olvas, akkor gyakran lemarad a tananyagból. Ez pedig tovább rontja az iskolai teljesítményét, és csökkenti az önbizalmát.

Gyermeked unalmasnak találja az olvasást és ezért próbálja mindig elkerülni?

Ha az olvasás gyakorlását monoton és unalmas feladatként éli meg, akkor hamar elveszíti az érdeklődését, és kerülni kezdi az olvasást.

Szeretnéd megelőzni, hogy gyermekednek olvasási nehézségei legyenek?

Ha gyermeked nem tud jól olvasni, akkor minden tantárgyban hátrányba kerül, és a tanulmányi eredményei romlani kezdenek.

Figyelj, mert most megtudod, hogyan segítünk neked abban, hogy gyermeked könnyedén átvegye az olvasás iránti szeretetet és megszilárdítsa az alapjait!

Egy játékos út a gyorsabb, magabiztosabb olvasáshoz!

Olvasásműhely: Játékos út az olvasás sikere felé!

Szeretnéd megtudni, milyen játékos ötletekkel, módszerekkel segíti gyermekeid olvasásfejlődését az Olvasásműhely?

Olvasás játékosan: gyakorlás, mely a gyerekeknek játék, a szülőknek pedig megnyugvás

Változatos, játékos gyakorlás

A könyvben található játékos tevékenységek a gyerekek számára nem munkát, hanem szórakozást jelentenek, így észrevétlenül fejlődik az olvasókészségük. Ennek köszönhetően biztosabbak, gyorsabbak és pontosabbak lesznek az olvasásban.

Azonnal alkalmazható eszközök

A könyv mellékletei, a kártyák és a játékok közvetlenül használhatóak a gyakorlásban. Ezeknek köszönhetően a gyerekek érdekeltté válnak az olvasásban és a szövegértésben, növelve ezzel az önbizalmukat és az olvasási sebességüket.

Azonnal kezdhetitek is a játékos gyakorlást!

Ha megvásárolod az Olvasásműhelyt, akkor azonnal hozzá is férsz, hiszem ebookként máris nálad lesz a könyv pár percen belül.

Miért hasznos ez a formátum?

  1. Nem kell várnod napokat a szállításra, és így futárszolgálat díját is megspórolod.
  2. Egy adott játékot bármennyiszer újra felhasználhattok és gyakorolhattok, amíg szükséges.

Nézz bele a tartalomjegyzékbe:

Harnóczi Erzsébet, óvodapedagógus, tanító, és gyógypedagógus vagyok, és a LehetszJobb! szakmai vezetője. A tanfolyamot én állítottam össze Nektek, több mint 20 éves szakmai tapasztalatom alapján.

Miért fontos az olvasás?

Az iskolai tanulmányok közül nagyon fontosak azok az alapok, amelyeket alsó tagozatban tanulnak a diákok: olvasás, számolás. Ezekre épülnek a további tanulmányok, és az sem kérdés, hogy szükségesek lesznek-e az életben.

Akármerre is viszi majd az útja a gyermekeket, értő olvasás nélkül mindig segítségre fog szorulni: szerződések értelmezése, munka jellegű dokumentációk megértése, továbbtanulás, önfejlesztés stb.

Mint a ház építésénél, az olvasás esetén is rendkívül fontos a biztos alap: ismerje a betűket, tudja azonosítani a hozzá tartozó hanggal, olvassa össze előbb a rövidebb, majd a hosszabb szavakat is. Értse meg a kiolvasott szót, majd a rövidebb mondatokat, aztán az összetett mondatokat. Ezek után a pedig szövegeket is. 

Mi lenne, ha az ehhez szükséges gyakorlás játékos lenne? A hosszú évek alatt összegyűjtöttem a lehetőségeket, az ötleteimet ezzel kapcsolatban. Idővel már rendszerezést igénylő mennyiséggé nőtt a gyűjteményem. Így született meg a könyv.

Mennyit ér a gyermeked sikeres olvasásának alapja?

Az Olvasásműhely több mint 140 oldalon keresztül ad tippeket, gyakorlási lehetőségeket az olvasásban, mindezt játékosan!

Ez az ajánlat nem csak a gyermeked fejlődését, de a saját nyugalmadat is szolgálja!

Játékkal az eredményes olvasásért!

Biztonságos weboldal

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal van ellátva, ami azt biztosítja, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá a megadott adataidhoz. Ezt jelenti a HTTPS megjelölés, amit a böngésződben, az adott weboldclaím előtt tudsz ellenőrizni.

Biztosnágos STRIPE fizetés

Az online kártyaelfogadó rendszerünket a STRIPE rendszere biztosítja, amely a világon az egyik legtöbbet használt rendszer. Olyan cégekkel dolgoznak együtt, mint a Google vagy az Amazon. Mi semmilyen mértékben NEM férünk hozzá a megadott kártya adataidhoz, mert a rendszer azonnal titkosítja azt.

MARADT MÉG KÉRDÉSED?

Ha nem találod meg rá a válasz itt, akkor írj nekünk email, a következő címre: info@lehetszjobb.hu

Kérdések / Válaszok

A sikeres vásárlás után pár percen belül megkapod PDF formátumban.

Az Olvasásműhely könyvet elsősorban az alsó tagozatos (6-10 éves) gyermekeknek és szüleiknek ajánlom. Ez az a korosztály, ahol az olvasás fejlesztése a legfontosabb és ahol a játékos megközelítés a leghatékonyabb.

A könyv számos különböző, játékos feladatot tartalmaz, így minden gyermek megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Amennyiben mégsem találnátok a gyermeked számára vonzó feladatot, próbáld meg bevonni őt a feladat kiválasztásába, vagy alkalmazd a könyv ötleteit a gyermeked által kedvelt tevékenységek során.

A mellékletek konkrét gyakorlatokhoz kapcsolódnak, melyek leírását a könyvben találod. A mellékletek azonnal használhatóak nyomtatás és kivágás után. A játékok, kártyák mind a gyakorlást segítik és változatosabbá teszik a tanulást.

Nincs előre meghatározott időkeret, minden gyermek egyéni tempóban halad. Az a legfontosabb, hogy a gyakorlás örömteli legyen és a gyermek ne érezze terhelésnek. A legtöbb gyakorlatot akár játékként is be lehet illeszteni a mindennapokba.